2018-10-26 04:10:57• hírek • Blikk.hu

Dagad a botrány: befagyasztották a Wellhello számláját

Rendőrségi bejelentésig fajult az a belső feszültség, amelynek a tüzét a pénz táplálta Fluor Tomi és Diaz zenekarában.

A fiúk egyelőre nem tudták megbeszélni a vitás kérdéseket, aminek az lett a vége, hogy egy ideig senkihez nem vándorol egy forint sem a slágerek – például a Rakpart – után. A Blikk megtudta, az Előadóművészi Jogvédő Iroda (EJI) befagyasztotta a Wellhello bizonyos dalai után járó pénzeket.
 

– Az a történet állt elő, hogy amíg nem tudjuk megoldani a vitás helyzetet, a pénzeket befagyasztottuk. Ügyvédek segítenek abban, hogy közös nevezőre jussunk, de én azt szeretném, ha nem pereskednénk egymással évekig – mondta Karácson Tamás (31), azaz Fluor.
 

Ahogy korábban a Blikk is megírta, a frontembereken kívül öt főt számláló Wellhello két tagja a Facebookon jelentette be, kiszáll, emellett két hangmérnök is bedobta a törölközőt. Ezután Fluorék – bizalomvesztésre hivatkozva – két másik zenésztől is megváltak. A vitát a korábbi szaxofonos nyilatkozata robbantotta ki, amely szerint Fluor megfenyegette.
 

– Rengeteg feszültség volt bennem, de nem tartom életszerűnek a rendőrség bevonását, nem történt életveszélyes fenyegetés. Már jó ideje megy a zúgolódás az anyagiak miatt – mondta Fluor, akivel a Wellhello az elmúlt négy évben csúcsra jutott.
 

Ám nem csak a bulikon lehet jól keresni – úgy értesültünk, akár egy havi fizetésnyit is összezenélhettek egy-egy alkalommal a wellhellósok –, a jogdíjak után is szép summa jut a tagoknak, persze, nem egyenlő részben: és ebben nem értenek egyet a jelenlegi és volt tagok.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: